Rim

View the embedded image gallery online at:
http://burg.hr/component/k2/item/265-rim#sigProIdd321c2dec4
  • Prijevoz: autobusom
  • Trajanje: 6 dana
  • Datum: 7-12.11.2017.
  • Cijena: 2.650 kn

7-12.11.2017.
ZA ONE KOJI POZNAJU I VOLE
RIM

Mnogi obožavaju i vole Rim i u njega se uvijek vraćaju-uvijek otkrivaju nešto novo i vuče ih neodoljiva čežnja,uvijek iznova da mu se vrate.Za njih, kao i za one koji ga još nisu otkrili ,evo jedne drugačije "šetnje" vječnim gradom

07.11.17. utorak
Zagreb-polazak autobusa u 7 sati s Autobusnog Kolodvora,Peron 502 bis. Vožnja preko Slovenije do Toscane uz odmore na autocesti. Dolazak u Chianciano Terme u kasno popodne .Smještaj u hotel. Večera i noćenje.

08.11.17. srijeda
Poslije ranijeg doručka odlazak do Rima u vožnji od cca 1,5 sata. Po dolasku u Rim, velika kružna vožnja gradom do 14 sati kada idemo u hotel. Kraći odmor i nastavak razgleda pješice. Navečer noćna vožnja gradom s posjetom najljepšim rimskim fontanama i trgovima (Trevi, Navona,Campidoglio, Spagna...) Noćenje.

09.11.17. četvrtak
RIM – poslije doručka odlazak metroom do Vaticana: razgled Trga i Bazilike sv.Petra te slobodno za ručak (moguće organizirati zajednički ručak).Poslijepodne šetnja srednjevjekovnim i renesansnim Rimom: Via Giulia, Campo dei fiori, Farnese...Navečer po dogovoru odlazak u Trastevere, pučku četvrt s poznatim lokalima. Noćenje.

10.11.17. petak
RIM – poslije doručka fakultativno izlet u Tivoli s posjetom Villi d Este s čuvenim fontanama i Hadrijanovoj vili. Poslijepodne slobodno. (dan je moguće iskoristiti i iza posjetu Vatikanskim Muzejima ili Villi Borghese ) Noćenje. 9

11.11.17. subota
RIM -poslije doručka posjeta prinčevskim palačama u kojima žive članovi čuvene "crne "papinske aristokracije Colonna i Doria-Pamphilij koje posjeduju najljepše galerije i saloneM u Rimu (služile su i kao i kulise za poznate filmove,npr.Praznik u Rimu ).Slobodno do 17 sati te odlazak autobusom u smjeru Toscane (Chianciano Terme) na večeru i noćenje.

12.11.17. nedjelja
Chianciano T. - poslije doručka odlazak u jedan od malih toscanskih gradića uz razgleda. Nastavak povratka za Zagreb uz odmore na autocesti. Dolazak u Zagreb oko 21 sat.

MINIMUM : 30 OSOBA
CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 2.650 KUNA
Jednokrevetna soba na upit : 750 kuna

Preporučamo PUTNO OSIGURANJE!! (od otkaza i zdravstveno na putu, pitajte prije prve uplatne)
U cijenu je uključeno: vožnja navedenim relacijam, 2 polupensiona u Chianciano Termama (večera, noćenje, doručak), 3 noćenja s doručkom u Rimu u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama TWC, razgledi prema programu, Jamčevina, vodič-pratitelj, organizacija putovanja .

U CIJENI NIJE UKLJUČENO: ulaznice, boravišne taxe, javni gradski prijevoz,piće kod večere...

PRIDRŽAVAMO PRAVO PROMJENE CIJENE ukoliko dođe do promjene tečaja kune ili poskupljenja goriva, manje prijavljenih putnika i ostalih kalkulativnih troškova.
IZLET U TIVOLI: 100 kuna (bez ulaznica) Za rimske palače potrebno se prijaviti kod prijave.
Prijave primamo samo uz OBVEZNU uplatu akontacije od 800 kuna koju ne vraćamo ako putnika odustane od putovanja 14 dana prije putovanja. Ostatak je putnik dužan uplatiti 15 dana prije puta.
Ostali uvjeti prema Općim uvjetima putovanja. Sjedala u autobusu prema redoslijedu uplate akontacije. Razgledi Rima pješice će se odvijati prema dogovoru svaki dan tako da će putnici gotovo cijeli dan biti u programu.Veliki razgled grada autobusom i noćni razgled obuhvatit će sve najpoznatije spomenike Rima. Također smo spremni svaki dan organizirati zajedničke večere i ručkove za min. 18 putnika.

UŽIVAJTE PONOVNO U VJEČNOM GRADU S BURGOM !!!