Bavarska čarolija i Salzkammergut: Nuernberg – Regensburg - Passau

  • Prijevoz: autobusom
  • Trajanje: 3 dana
  • Datum: 15-17.12.2017.
  • Cijena: 1.590 kuna

15-17.12.2017.

Bavarska čarolija i Salzkammergut
Nuernberg – Regensburg - Passau

15.12.2017. petak
Zagreb, polazak autobusa u 6 sati s Autobusnog kolodvora, Peron 502 bis. Vožnja preko Maribora, Graza do Passaua, grad na tri rijeke, s čuvenom katedralom s najvećim orguljama na svijetu, posebnog položaja. Razgled autobusom i pješice i slobodno za uživanje na adventskom sajmu ispred katedrale. Kupovina poklona i uživanje u kavanama, slasticama, finim dućanima ... Odlazak za obližnji Schaerding, prekrasni povijesni gradić na obali rijeke Inn. Smještaj u hotel i šetnja pitoresknim trgovima grada obojanih kuća. Večera i noćenje.

16.12.2017. subota
Schoerding, poslije doručka odlazak za predivan i elegantni grad Regensburg, carski grad prekrasnih palača, crkava, čuvene katedrale... Slobodno za kavu i sl. te oko podneva nastavak za Nuernberg, grad s jednim od najstarijih i najvećih predbožićnih sajmova na svijetu. Nakon razgleda grada uronite u čaroliju mirisa, okusa (medenjaci, slastice, kobasice...), a i raskošne dućane i robne kuće ... Oko 18 sati povratak u Schoerding.

17.12.2017. nedjelja
Schoerding, poslije doručka odlazak do "najljepšeg komadića svijeta". Po dolasku u pitoreskni gradić Gmunden na čuvenom jezeru Traunsee, šetnja i upoznavanje te mogućnost vožnje brodom i posjet sajmu u čarobnom dvorcu na jezeru. Oko 13 sati odlazak prema carskom gradiću Bad Ischlu. Šetnja uz razgled (župna crkva sv.Nikole) i uživanje u slastičarskim delicijama "Zaunera".Oko 16 sati povratak za Zagreb. Dolazak oko 22 sata.

Minimum: 30 putnika
Cijena aranžmana po osobi: 1.590 kuna
Jednokrevetna soba na upit uz nadoplatu: 250 kuna

U cijenu je uključeno: vožnja turističkim autobusom na navedenim relacijama, smještaj u hotelu 3/4* u dvokrevetnim sobama twc na bazi 2 noćenja s doručkom, 1 večera u hotelu, tur. taxa, razgledi prema programu, vodič-pratitelj, jamčevno osiguranje, organizacija putovanja.

U cijenu nisu uključene ostale usluge, ulaznice, brodske karte...

Prijave primamo uz uplatu akontacije od 500 kuna. Ostatak molimo regulirati 15 dana prije putovanja. Preporučamo putno osiguranje ( zdravstveno i otkaz putovanja). Pridržavamo pravo promjene cijena ukoliko dođe do promjene tečaja kune i ostalih kalkulativnih troškova (11.09.2017).